-25%

Ekspres DeLonghi Icona ECOV311.BK

25.490 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 33.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Ekspres DeLonghi Icona ECOV311.BK
WSEKSDELECOV311BK
Ne Stok
+
Marka:
DeLonghi
Modeli:
ECOV311.BK
Funksioni:
Kafe Ekspres / bluarje
Fuqi:
1450 W
Kontrolli:
Automatik
Presioni pompes:
15 Bar
Kapaciteti:
250 gr Kafe Kokërr
Garancia:
24 Muaj
  • Me kafe te bluar dhe bustine,
  • Sistem kapucino manual,
  • Funksion vetfikje,
  • Sistem pastrimi,
  • Rregullator avulli/temperature,
  • Funksion ngrohje vilxhanesh,
  • 1 Luge, 2 sita teke/dyshe/bustine,
  • Buton on/off

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit