-20%

Ekspres DeLonghi ECZ351.GY

27.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 34.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Ekspres DeLonghi ECZ351.GY
Ne Stok
+
Marka:
DeLonghi
Modeli:
ECZ351.GY
Funksioni:
Kafe Ekspres / bustinë
Fuqi:
1450 W
Kontrolli:
Automatik
Presioni pompes:
15 Bar
Kapaciteti:
1.4 L
Garancia:
12 Muaj
  • Me kafe të bluar dhe bustinë
  • Sistem kapucino manual
  • Funksion vetfikje
  • Sistem pastrimi
  • Rregullator avulli / temperature
  • Funksion ngrohje vilxhanësh
  • 1 Luge
  • 2 Sita teke / dyshe
  • Buton on/of

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit