-30%

Ekspres DeLonghi ECAM22.360.B

89.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 129.000 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Ekspres DeLonghi ECAM22.360.B
Ne Stok
+
Marka:
DeLonghi
Modeli:
ECAM22.360.B
Funksioni:
Kafe Ekspres / bluarje
Fuqi:
1450 W
Kontrolli:
Automatik
Presioni pompes:
15 Bar
Kapaciteti:
250 gr Kafe Kokërr
Garancia:
12 Muaj
  • Me kafe Kokërr dhe të bluar,
  • Mulli bluarje me 13 nivele,
  • Sistem kapucino,
  • Funksion vetfikje,
  • Sistem vetpastrimi,
  • Rregullator avulli/temperature,
  • Depozite uji e lëvizshme 1.8 L,
  • Ekran dixhital,
  • Funksion ngrohje vilxhanesh

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit