Fshese robot iRobot Roomba 966

107.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Fshese robot iRobot Roomba 966
WSFSHIRR966820076
Ne Stok
+
Marka:
Roomba
Modeli:
Roomba 966
Kategoria:
Fshese Robot
Fuqia motorrike :
33 W
Depozita e pluhurit:
Kosh plastik
Filter:
Hepa
Aksesor pastrimi:
ska
Gjatesia e Kabllit:
ska
Garancia:
24 Muaj
  • Sistem AeroForce 3-Stage Cleaning me fuqi ajri 5X * për një pastrim perfekt
  • Sistem navigimi për të gjithë ambjentet
  • Teknologji Dirt Detect sensor që njohin zonat e koncentruara të papastërtisë
  • Furca e dyfishtë Multi-Surface Gome e cila tërheq ne mënyrë efektive qimet e kafshëve, pluhurin, dhe mbeturinat e mëdha
  • Koha e karrikimit 3 orë, Koha e punës 75 min

Klientët gjithashtu blenë