Fshese robot iRobot Roomba 606

37.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Fshese robot iRobot Roomba 606
Nuk ka Gjendje
Marka:
Roomba
Modeli:
Roomba 606
Kategoria:
Fshese Robot
Fuqia motorrike :
33 W
Depozita e pluhurit:
Kosh plastik
Filter:
Hepa
Aksesor pastrimi:
ska
Gjatesia e Kabllit:
ska
Garancia:
24 Muaj
  • Teknologjia e Dirt Detect njeh zonat me papastërti më të madhe
  • Butoni "Clean" për funksinim autonom pa programim
  • Sensorë të zgjuar për tu udhëhequr nën dhe rreth mobiljeve
  • Dy furca kryesore pë të mbledhur papastërtitë
  • Koka vetë-rregulluese për pastrim efektiv të parketit, dyshemeve të vështira dhe qilima
  • Koha e karrikimit 3 orë, Koha e punës 60 min

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit