Tharese flokesh Vivax HD-2200CD

2.790 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Tharese flokesh Vivax HD-2200CD
Ask a question
WSTHFVIVHD2200CD
Ne Stok
+
Marka:
Vivax
Modeli:
HD-2200CD
FUNKSIONI:
Tharje, Stilim
FUQIA:
2200 W
Garancia:
24 Muaj
  • 2 Nivele fuqie 3 nivele nxehtesie
  • Ajër I ngrohtë dhe I ftohtë
  • Aksesore: koke difuzori
  • Gjatesia e kabllit: 1.8 m

Produkte të Ngjashme