Makine shkurtimi Philips 8 ne 1 MG3730/15

Na kontaktoni për cmimin
Përshkrim i shkurtër:
Makine shkurtimi Philips 8 ne 1 MG3730/15
Ne Stok
Marka:
Philips
Modeli:
MG3730/15
FUNKSIONI:
Shkurtim, Prerje
Perdorimi:
Në të thatë
Garancia:
24 Muaj
  • Përdorim në të thatë për fytyrën dhe flokët.
  • Tehe të dyfishtë inoksi
  • 8 funksione në 1
  • Me bateri
  • Koha e punës: 60 min
  • Cantë mbajtëse

Klientët gjithashtu blenë

Produktet e Fundit