Makine shkurtimi HV Philips NT5175/16

3.790 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Makine shkurtimi HV Philips NT5175/16
WSMARPHINT517516
Ne Stok
+
Marka:
Philips
Modeli:
NT5175/16
FUNKSIONI:
Shkurtim, Prerje
FUQIA:
1.5 V
Perdorimi:
Ne te thate
Garancia:
24 Muaj
  • Per qimet e hundes dhe te vesheve
  • Koke e lashme
  • Aksesor shkurtimi
  • 2 krehera per rregullimin e vetullave 3mm/5 mm
  • Kreher per shkurtimin e flokeve
  • Cante mbajtese
  • Furce pastrimi
  • Perdorim me bateri 1XAA

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë