Makine shkurtimi HV Philips NT3160/10

2.490 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Makine shkurtimi HV Philips NT3160/10
WSMARPHINT316010
Nuk ka Gjendje
Marka:
Philips
Modeli:
NT3160/10
FUNKSIONI:
Shkurtim, Prerje
FUQIA:
1.5 V
Perdorimi:
Ne te thate
Garancia:
24 Muaj
  • Per qimet e hundes dhe te vesheve
  • Koke e lashme
  • 2 krehera per rregullimin e vetullave 3 mm/5 mm
  • Cante mbajtese
  • Perdorim me bateri 1XAA

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë