-18%

Makine shkurtimi HV Philips NT1150/10

1.790 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 2.190 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Makine shkurtimi HV Philips NT1150/10
WSMARPHINT115010
Ne Stok
+
Marka:
Philips
Modeli:
NT1150/10
FUNKSIONI:
Shkurtim, Prerje
FUQIA:
1.5 V
Perdorimi:
Ne te thate
Garancia:
24 Muaj
  • Per qimet e hundes dhe te vesheve
  • Koke te lashme
  • Perdorim me bateri 1XAA

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit