Depilator Philips Lumea BRI953/00

71.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Depilator Philips Lumea BRI953/00
Ne Stok
+
Marka:
Philips
Modeli:
BRI953/00
FUNKSIONI:
Depilim, fytyrë
FUQIA:
100 - 240 V
Perdorimi:
Lëkure e thatë
Garancia:
24 Muaj
  • Depilim me drite pulsuese
  • Testuar dhe aprovuar nga dermatologet
  • Filter i integruar UV (Mbron lekuren nga drita UV)
  • Reduktim i qimeve deri 92 % ne 3 perdorimet e para
  • 5 Nivele rregullimi, 250 000 pulsime
  • Dritare pulsuese 2 cm²/ /3 cm²/ 4.1 cm²
  • Aksesor me filter shtese per fytyren, trupin, bikinin
  • Sensor per lekuren
  • Perdorim me kabell
  • Pa kosto ekstra

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit