-10%

Depilator Philips Lumea BRI921/00

40.290 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 44.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Depilator Philips Lumea BRI921/00
WSDEPPHIBRI92100
Ne Stok
+
Marka:
Philips
Modeli:
BRI921/00
FUNKSIONI:
Depilim
FUQIA:
100 - 240 V
Perdorimi:
Lëkure e thatë
Garancia:
24 Muaj
  • Depilim me drite pulsuese, Testuar dhe aprovuar nga dermatologet
  • Reduktim i qimeve deri 85 % ne 3 perdorimet e para
  • Dizajn unik, 250 000 pulsime, Dritare pulsuese 2 cm²/ 4 cm²
  • 5 Nivele rregullimi
  • Perdorim per fytyren dhe trupin
  • Aksesor me filter shtese per fytyren, Sensor fototip per tonin e lekures
  • Filter i integruar UV (Mbron lëkurën nga drita UV),Perdorim me kabell
  • Aksesor shtese per rregullimin e vetullave
  • Pa kosto ekstra

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë