Depilator Philips BRE631/00

12.290 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Depilator Philips BRE631/00
WSDEPPHIBRE63100
Ne Stok
+
Marka:
Philips
Modeli:
BRE631/00
FUNKSIONI:
Depilim, masazh
FUQIA:
5.4 W
Perdorimi:
Lëkure e thatë/lagësht
Garancia:
24 Muaj
  • Dizajn unik
  • 2 Nivele shpejtësie
  • Disqe qeramike
  • Përdorim me dhe pa kabëll
  • Koha e karikimit 1.5 orë
  • Koha e punës 40 min
  • Kokë masazhimi
  • Kokë qethje
  • Kokë për zonë delikate
  • Funksion ndricimi

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë