Hekur Tefal SV8011E0

26.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Hekur Tefal SV8011E0
WSHEKTEFSV8011E0
Ne Stok
+
Marka:
Tefal
Modeli:
SV8011E0
Kategori:
Hekur me depozitë
FUQIA:
2800 W
Materiali i pllakes:
Qeramikë
Depozita e ujit:
1.8 Litra
Sistemi i avullit:
120 - 400 g/min
Presioni i avullit:
6.1 bar
Garancia:
24 Muaj
  • Rregullimi manual i avullit dhe temperatures,
  • Sistem Eco -20% per kuresim energjie,
  • Sistem vetfikje,
  • Sistem kunder pikimi,
  • Sistem Calc Clean,
  • Sistem sigurie,
  • Veshje e pllakes Durilium AirGlide lehteson rreshqitjen,
  • Depozite e levizeshme,
  • Ngrohje e shpejte 2 min, Gjatesia e kabllit 1.6m

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit