Hekur Tefal SV7030E0

19.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Hekur Tefal SV7030E0
WSHEKTEFSV7030E0
Ne Stok
+
Marka:
Tefal
Modeli:
SV7030E0
Kategori:
Hekur me depozitë
FUQIA:
2200 W
Materiali i pllakes:
Qeramikë
Depozita e ujit:
1.5 Litra
Sistemi i avullit:
120 - 310 g/min
Presioni i avullit:
5.5 Bar
Garancia:
24 Muaj
  • Rregullimi manual i avullit dhe temperatures,
  • Sistem Eco per kuresim energjie,
  • Sistem vetfikje,
  • Sistem kunder pikimi,
  • Sistem Anti Calc (Filter i integruar),
  • Sistem sigurie,
  • Depozite e levizeshme,
  • Ngrohje e shpejte 2 min,
  • Gjatesia e kabllit 1.6m

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit