-25%

Hekur Delonghi VVX1707 Blue

20.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 27.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Hekur Delonghi VVX1707 Blue
Ask a question
WSHEKDELVVX1707
Ne Stok
+
Marka:
DeLonghi
Modeli:
VVX 1707
Fuqia:
2200 W
Kategori:
Hekur me depozitë
Materiali i pllakes:
Qeramike (ruan nxhetesin ,rreshket mbi rrobe dhe rezistente ndaj gervishtjeve )
Depozita e ujit:
0.80 L
Sistemi i avullit:
100 g/min
Presioni i avullit:
6 bar

Sistem kunder pikimi

Sistem antikalkar 
Sistem vetpastrimi 
Buton on/off

Produkte të Ngjashme