-17%

Gatues Multifunksional Philips 5L HD3037/70

14.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 17.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Gatues Multifunksional Philips 5L HD3037/70
WSGAMPHIHD303770
Ne Stok
+
Marka:
Philips
Modeli:
HD3037/70
Funksioni:
Gatim supë/mish/pasta/ëmbëlsira
Fuqia:
980 W
Kapaciteti:
5 Litra
Garancia:
24 Muaj

Programe automatike gatimi, Mikroprocesor i integruar, Material qeramikë, Funksion ngrohje, Ruajtje nxehtësie dhe nutrientësh 24 H, Veshje inoksi, Programim 24 H, Kohëmatës dixhital

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit