Lavastovilje FSE 63717 P

114.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavastovilje FSE 63717 P
WILSAFSE63717P
Ne Stok
+
Marka:
AEG
Modeli:
FSE 63717 P
Kategoria:
Inkaso me panel te fshehur
Kompresor inverter:
JO
Klasa e Energjisë:
A+++
Performanca e Larjes:
A
Performanca e Tharrjes:
A
Kapaciteti:
15 vendeshe
Paneli i kontrollit:
Elektronik me prekje
Ekran:
LED
Nr i programeve:
6
Nr i Temperaturave:
4
Menyra e Tharjes:
Kondesim / Natyrale
Comfortlift:
Jo
Time Menager:
Po
Projektim i kohes ne dysheme:
Jo
Opsion Multitab:
Jo
Sprucator Satelit:
Po
Vonim i nisjes:
Po
Sirtar i trete ekstra:
Po
Niveli i zhurmës:
44 dB
Garancia:
60 Muaj
 • Lavastovilje inkaso plotesisht e integruar
 • Gjerësi 60 cm, 12 vendëshe
 • Kontroll elektronik me prekje
 • Klasa e efiçencës së energjisë A+++
 • 6 programe, 4 temperatura
 • SoftSpikes dhe SoftGrips: per fiksim me te mire te enëve.
 • Performanca e larjes A
 • Performanca e tharjes A
 • Tharja:Kondesim/Natyrale
 • 5 programe, 4 temperatura
 • Sistem SATELIT i sprucatorit të poshtëm
 • QuickSelect: Zgjidhni kohëzgjatjen e ciklit
 • Projektimi ne dysheme me drite

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë