Lavastovilje Electrolux EEM63310L

99.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavastovilje Electrolux EEM63310L
WILSEEEM63310L
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
Modeli:
EEM63310L
Kategoria:
Inkaso me panel te fshehur
Klasa e Energjisë:
A+++
Performanca e Larjes:
A
Performanca e Tharrjes:
A
Kapaciteti:
10 vendeshe
Paneli i kontrollit:
Elektronik me prekje
Nr i programeve:
8
Nr i Temperaturave:
4
Menyra e Tharjes:
AirDry (tharje aktive me rikondesim)
Sprucator Satelit:
Po
Vonim i nisjes:
Po
Konsumi i ujit:
9.9l
Niveli i zhurmës:
44 dB
Permasat:
82 x 45 x 55 cm
Garancia:
60 Muaj

 • 8 programe, 4 temperaturat
 • Instalimi: Plotësisht i integruar
 • Programet e lavastoviljes:160 Minutes, 60 Minutes, 90 Minutes, AUTO Sense, Eco, Machine Care, Quick 30 Minutes, Shplaj & Mbaj
 • Indikatorët për Dritë në dysheme me dy ngjyra, Zile, Vonesa në nisje 1orë - 24 orë, Faza e tharjes, ExtraHygiene, GlassCare, Machine Care, Programi i përzgjedhur, Ndihmësi i shplarjes, Kripa, XtraPower
 • Krah sprucimi FlexiSpray Satellite
 • Kontroll me prekje për zgjedhjen e programeve dhe funksioneve
 • Funksioni i fikjes automatike
 • Indikatori i kohës së mbetur
 • Sensori i ujit evidenton nivelin e papastërtisë dhe rregullon konsumin e ujit
 • Indikatorët për kripën dhe ndihmësin e shplarjes
 • Kosh i sipërm me FlexiLift
 • Kosh i sipërm me lartësi të rregullueshme, edhe kur është plotësisht i ngarkuar
 • Kosh i sipërm me 2 Blue Soft Grips, 2 Blue Soft Spikes, Rafte gotash të palosshme, Plastic coloured handle
 • Kosh i poshtëm me 4 rafte pjatash të palosshme, Plastic coloured handle
 • Sistem WaterStop

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit