Furre Whirlpool AKZ9 6220 IX

66.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Furre Whirlpool AKZ9 6220 IX
WIFUWAKZ96220IX
Ne Stok
+
Marka:
Whirlpool
Modeli:
AKZ9 6220 IX
Kategoria:
Furre Inkaso
Paneli i kontrollit:
Kursor dhe me prekje
Ekran:
PO
Volumi i furres:
73 L
Vetepastrim:
Pirolize
Numri i programeve:
12 programe
Gatim me avull:
JO
Sensor Lageshtie:
JO
Programe automatike gatimi:
PO
Kohemates:
PO
Ngarkesa elektrike:
3650 W
Sensor peshe:
JO
Materiali:
Inox+Xham
Nr. i xhamave:
3
Shina Teleskopike:
PO
Klasa e energjise:
A+
Permasat:
60x60x55 cm
Garancia:
60 muaj
  • 6TH SENSE, perdorimi I sensoreve per pergatitjen e ushqimit.
  • Ready2Cook përdor një sistem të fuqishëm për të arritur shpejt temperaturën e duhur dhe eliminon plotësisht nevojën për ngrohje paraprake.

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë