Furre EOC 5654 AAX

99.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Furre EOC 5654 AAX
WIFUEEOC5654AAX
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
Modeli:
EOC 5654 AAX
Kategoria:
Furre Inkaso
Paneli i kontrollit:
Elektronik me butona
Ekran:
JO
Volumi i furres:
72 L
Vetepastrim:
Pirolize
Numri i programeve:
9 programe
Gatim me avull:
PO
Sensor Lageshtie:
JO
Programe automatike gatimi:
JO
Kohemates:
PO
Ngarkesa elektrike:
2750 W
Sensor peshe:
JO
Materiali:
Inox+Xham
Nr. i xhamave:
3
Shina Teleskopike:
PO
Klasa e energjise:
A+
Permasat:
60x60x55 cm
Garancia:
24 muaj
  • Furre e integruar ,panel kontrolli me ekran LED veshje katalitike
  • VelvetClosing
  • ®SteamBake® - Gatimi me avull ruan nivelin me te larte te lageshtires dhe siguron butesi te gatimit.

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë