Furre EOA 5555 TAX

89.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Furre EOA 5555 TAX
WIFUEEOA5555TAX
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
Modeli:
EOA 5555 TAX
Kategoria:
Furre Inkaso
Paneli i kontrollit:
Me butona te fshehur
Ekran:
PO
Volumi i furres:
71 L
Vetepastrim:
Katalitik
Numri i programeve:
9 programe
Gatim me avull:
PO
Sensor Lageshtie:
JO
Programe automatike gatimi:
JO
Kohemates:
PO
Ngarkesa elektrike:
3500 W
Sensor peshe:
JO
Materiali:
Inox+Xham
Nr. i xhamave:
4
Shina Teleskopike:
PO
Klasa e energjise:
A
Permasat:
60x60x55 cm
Garancia:
24 muaj
  • Furre me funksion PlusSteam, Sonde Temperature dhe VelvetClosing ® sistem.

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë