Furre BCK 451350 M

94.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Furre BCK 451350 M
WIFUABCK451350M
Ne Stok
+
Marka:
AEG
Modeli:
BCK 451350 M
Kategoria:
Furre Inkaso
Paneli i kontrollit:
Me butona te fshehur
Ekran:
PO
Volumi i furres:
71 L
Vetepastrim:
Katalitik
Numri i programeve:
8 programe
Gatim me avull:
PO
Sensor Lageshtie:
JO
Programe automatike gatimi:
JO
Kohemates:
PO
Ngarkesa elektrike:
3500 W
Sensor peshe:
JO
Materiali:
Inox+Xham
Nr. i xhamave:
3
Shina Teleskopike:
PO
Klasa e energjise:
A
Permasat:
60x60x55 cm
Garancia:
24 muaj
  • SteamBake® - Gatimi me avull ruan nivelin me te larte te lageshtires dhe siguron butesi te gatimit.
  • Furrë elektrike inkaso e pavarur
  • Programimi i kohës së gatimit elektronik
  • Mbyllje e deres VelvetClose
  • Kapaciteti: 71 L
  • Klasa e energjisë: A

Produkte të Ngjashme