Pastrues furre Aeg A6OCS10

2.290 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Pastrues furre Aeg A6OCS10
WIAKAA6OCS10
Ne Stok
+
Marka:
AEG
  • Pastrues Furre i cili eleminon njollat yndyrore dhe papastertite.
  • Thjesht spërkatni atë dhe mbetja e yndyrës ose e djegur shperbehet në çast.

Produkte të Ngjashme