Descaler Electrolux E6SMP106

2.390 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Descaler Electrolux E6SMP106
WIAKEE6SMP106
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
  • Ky produkt eshte I pershtatshem per lavastovilje dhe lavatrice
  • Largon aromat e këqija,
  • Parandalon grumbullimin e smerceve si dhe pastron tubat.

Produkte të Ngjashme