Kosh mbeturinash SELECT FLEXON 45/2

12.400 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Kosh mbeturinash SELECT FLEXON 45/2
Ne Stok
+
Marka:
Wastemaid
Volumi total:
32 L
Instalimi:
Kabineti i raftit
Hapësira e kabinetit:
45 cm
Përmasa:
361 x 418 x 400 mm

Kosh mbeturinash SELECT FLEXON 45/2 me dy ndarje është i organizuar shumë mirë për përdorimin e hapësires, si dhe lehtësisht e pastrueshme.

Klientët gjithashtu blenë

Produktet e Fundit