Tharese rrobash T 8DEC68 S

175.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Tharese rrobash T 8DEC68 S
Ask a question
WFTHAT8DEC68S
Nuk ka Gjendje
Marka:
AEG
Modeli:
T 8DEC68 S
Kapaciteti i tharjes:
8 kg
Klasa e energjise:
A+++
Teknologjia e motorrit:
Inverter
Teknologjia e tharjes:
Pompe Nxehese
Tipi i thareses:
Me Kondesim
Menyra e kontrollit:
Elektro- Mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Sensor lageshtire:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
10 programe
Program Rifreskimi:
Po
Programe Speciale:
Tharje per rrobat sportive, leshta, , mendafshta,mikse, tharje per 30 minuta etj
Material i kazanti:
Carboran
Niveli i zhurmës:
65 dB
Permasa:
85 x 60 x 60 cm
Garancia:
60 Muaj
  • ProSense® : sistem inteligjent i cili optimizon kohen dhe konsumin e energjise ne varesi te ngarkeses.
  • Absolute Care ™: sistemi rregullon automatikisht drejtimin dhe shpejtesine e rrotullimit te kazanit dhe temperaturen per tharjen e materialeve te ndryshme
  • Teknologji Sensi Dry: mat nivelin e tharjes ne varesi te nivelit te lageshtires

Produkte të Ngjashme