Tharese rrobash T 8DBG48 S

119.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Tharese rrobash T 8DBG48 S
Nuk ka Gjendje
Marka:
Aeg
Modeli:
T 8DBG48 S
Kapaciteti i tharjes:
8 kg
Klasa e energjise:
A++
Teknologjia e motorrit:
Inverter
Teknologjia e tharjes:
Pompe Nxehese
Tipi i thareses:
Me Kondesim
Menyra e kontrollit:
Elektro- Mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Sensor lageshtire:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
10 programe
Program Rifreskimi:
Po
Programe Speciale:
Tharje per rrobat sportive, leshta, , mendafshta,mikse, tharje per 30 minuta etj
Material i kazanti:
Carboran
Niveli i zhurmës:
66 dB
Permasa:
85 x 60 x 60 cm
Garancia:
60 Muaj
  • ProSense : Sistem inteligjent i cili optimizon kohen dhe konsumin e energjise ne varesi te ngarkeses.
  • Absolute Care ™: Sistemi rregullon automatikisht drejtimin dhe shpejtesine e rrotullimit te kazanit dhe temperaturen per tharjen e materialeve te ndryshme
  • Teknologjia e Pompës së Nxehtesise ofron një mënyrë më efiçente, ekonomike dhe me delikate te tharjes se rrobave.
  • Teknologji Sensi Dry: Mat nivelin e tharjes ne varesi te nivelit te lageshtires.

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit