Tharese rrobash EDP 2074 GW3

54.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Tharese rrobash EDP 2074 GW3
Nuk ka Gjendje
Marka:
Electrolux
Kapaciteti i tharjes:
7 kg
Klasa e energjise:
B
Teknologjia e motorrit:
Universal
Teknologjia e tharjes:
Rezistence
Tipi i thareses:
Me Kondesim
Menyra e kontrollit:
Elektro- Mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Sensor lageshtire:
Jo
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
14 programe
Program Rifreskimi:
Po
Programe Speciale:
Program Tharje per rrobat sportive, të leshtat, dhe delikatet etj
Material i kazanti:
Carboran
Niveli i zhurmës:
65 dB
Permasa:
85 x 60 x 60 cm
Garancia:
24 Muaj
  • Fale sistemit inteligjent OptiSense pajisja juaj optimizon kohën dhe konsumin e energjisë në varesi të ngarkesës.
  • Sensor automatik për matjen e nivelit t lageshtirës
  • Aktiviteti i dyfishtë i rrotullimit të kazanit parandalon fërkimin dhe rrit performancën e tharjes

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit