Tharese rrobash DDLX 70110

54.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Tharese rrobash DDLX 70110
Ne Stok
+
Marka:
Whirpool
Kapaciteti i tharjes:
7 kg
Klasa e energjise:
B
Teknologjia e motorrit:
Universal
Teknologjia e tharjes:
Rezistence
Tipi i thareses:
Me Kondesim
Menyra e kontrollit:
Elektro- Mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Sensor lageshtire:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Jo
Hapja e deres:
Normale
Program Rifreskimi:
Jo
Material i kazanti:
Carboran
Niveli i zhurmës:
70 dB
Permasa:
85 x 60 x 60 cm
Garancia:
24 Muaj
  • Modeli i thareses se Whirlpoolit me kondesim me teknologji tharjeje me rezistene.
  • 6th SENSE technology: Nepermjet sesnorit te lageshtires monitorohet dhe percaktohet temperatura dhe kohezgjatja e ciklit te tharjes.

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit