-50%

Larese-Tharese Whirlpool FWDG861483E WV EU

54.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 109.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Larese-Tharese Whirlpool FWDG861483E WV EU
Ask a question
WFLTHFWDG861483EWVEU
Ne Stok
+
Marka:
Whirlpool
Modeli:
FWDG861483E WV EU
Kapaciteti i tharjes:
6 kg
Klasa e energjise:
A
Teknologjia e motorrit:
Inverter
Menyra e kontrollit:
Elektro-mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
14 programe
Programe Speciale:
Rroba te perziera,veshje sportive, program me avull
Material i kazanti:
Carboran
Niveli i zhurmës:
56 dB
Permasa:
85x60x57 (max 60 cm)
Garancia:
5 vjet
Rregullim automatik i konsumit te energjise, kohes dhe ujit ne varesi te ngarkeses dhe llojit te materialit nepermjet 6 sensoreve.
 -FreshCare + : Program avulli ne fund te cdo programi larjeje, I cili siguron rifreskimin e fibrave dhe formimin e baktereve ne kazan

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë