Lavatrice Samsung WW80T684DLH/S7

93.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavatrice Samsung WW80T684DLH/S7
Ask a question
WFLASWW80T684DLHS7
Ne Stok
+
Marka:
Samsung
Modeli:
WW80T684DLH/S7
Kapaciteti i larjes:
8 kg
Shpejtesia max. e centrifuges:
1400 rpm
Klasa Energjise:
A+++
Klasa e performances se larjes:
A
Teknologjia e Motorrit:
Digital Inverter
Menyra e kontrollit:
Elektronike me Prekje
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Paralarje:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
22 programe
Program me Avull:
Po
Material i kazanit:
Diamant
Niveli Zhurmës:
53 dB
Permasat:
85x60x55 cm
Garancia:
24 Muaj


  • Eco Bubble™ - Me teknologjinë Eco Bubble™ përfitoni pastrim efikas, edhe në temperatura të ulëta. Detergjenti kthehet në flluska, prandaj depërton me shpejtësi në pëlhurë dhe heq me lehtësi papastërtitë, ndërsa kursen energji dhe mbron ngjyrat dhe teksturën.
  • Bubble Soak - Merrni rroba të pastra pa asnjë njollë, edhe nëse janë shumë të ndotura. Funksioni Bubble Soak ndihmon në heqjen e një shumëllojshmërie njollash të forta, si gjaku, çaji, vera, grimi dhe bari. Rrobat njomen plotësisht brenda flluskave aktive, prandaj papastërtitë dhe njollat lirohen dhe mund të hiqen në mënyrë më efikase
  • AI Control - Lani me lehtësi dhe me efikasitet me AI Control të fuqishëm. Ai personalizon larjen duke kujtuar zakonet tuaja, duke sugjeruar ciklet dhe duke shfaqur informacionin në kohë. Aplikacioni SmartThings ofron këshilla për ciklet, planifikimin dhe zgjidhjen e problemeve. Dhe zgjedh automatikisht ciklin e përkryer të tharjes.
  • Funksion Autodozimi - Sensor automatik i detergjenitit dhe zbutesit I cili mat me saktesi sasine qe do I duhej ngarkeses se rrobave
  • Add Wash™ - Relaksohuni kur të mbaroni me rrobat. Nëse keni harruar të shtoni rrobat që duhet të lani, dera Add Wash™ ju lejon të shtoni thjesht dhe lehtë artikujt shtesë apo detergjent pasi ka filluar cikli i larjes. Gjithashtu ju lejon të t'i fusni lehtë rrobat e lara me dorë që doni t'i shpëlani ose centrifugoni.
  • Super Speed (59 minuta) - Shkurtoni kohën tuaj të përditshme të larjes dhe merrni rroba plotësisht të pastra. Thjesht përdorni Super Speed për të larë një ngarkesë në vetëm 59 minuta. Teknologjia Eco Bubble™ mundëson larje të fuqishme, ndërkohë që koha e larjes shkurtohet duke përdorur Speed Spray. Dhe ajo rrit shpejtësinë e centrifugimit për të centrifuguar me shpejtësi rrobat.
  • Hygiene Steam - Jepuni rrobave një pastrim të thellë dhe higjienik me avull. Cikli Hygiene Steam përmirëson cilësinë e pastrimit të rrobave tuaja pa trajtim paraprak. Ai çliron avull nga fundi i kazanit, në mënyrë që çdo artikull të jetë plotësisht i ngopur me avull. Kjo heq papastërtitë e brendshme dhe 99,9% të baktereve* dhe substancave alergjike
  • Teknologjia Digital Inverter përdor magnete të fuqishme për një performancë më të fuqishme, por është më e qetë* dhe konsumon më pak energji se një motor universal
  • Drum Clean+ - Mbajeni derën dhe pjesën e brendshme të lavatriçes të pastër dhe higjienike. Drum Clean + heq papastërtitë dhe 99,9% të baktereve që shkaktojnë aroma të këqija nga kazani, pa përdorur detergjent të kushtueshëm. Një curril i fuqishëm uji dhe centrifugimi i shpejtë heqin gjithashtu papastërtitë nga guarnicioni i derës. Dhe ju njofton kur ka nevojë për pastrim

Produkte të Ngjashme

Më të Shiturat

Produktet e Fundit