-33%

Lavatrice Samsung WW 90M644OPX/LE

99.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 149.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavatrice Samsung WW 90M644OPX/LE
WFLASWW90M644OPXLE
Ne Stok
+
Marka:
Samsung
Modeli:
WW 90M644OPX/LE
Kapaciteti i larjes:
9 kg
Shpejtesia max. e centrifuges:
1400 rpm
Klasa Energjise:
A+++(-40%)
Klasa e performances se larjes:
A
Teknologjia e Motorrit:
Inverter (Brushles)
Menyra e kontrollit:
Kursor+ Prekje
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
14 programe
Material i kazanit:
Diamant
Niveli Zhurmës:
49 dB
Permasat:
85x60x60 cm
Garancia:
2+3 Vite

Samsung ju jep 5 vjet garanci per kete pajisje!
E vlefshme nga 15/02/2020 deri 30/06/2020!


  • QuickDrive™- redukton kohën e larjes me 50% dhe përdorimin e energjisë me 20%
  • Eco Bubble
  • Eco Drum Clean:ekopastrim i kazanit, rekomandohet pas cdo 40 cikle larje
  • Zgjedhje e temperaturës/centrifuges
  • Ndricim i brendshem
  • Add Wash:- akses per vendosjen e rrobave apo zbutesit edhe pasi ka filluar procesi i larjes

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë