Lavatrice Panasonic NA-148XS1WGN

136.000 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavatrice Panasonic NA-148XS1WGN
WFLAPNA148XS1WGN
Ne Stok
+
Marka:
Panasonic
Modeli:
NA-148XS1WGN
Kapaciteti i larjes:
8 kg
Shpejtesia max. e centrifuges:
1400 rpm
Klasa Energjise:
A+++(-40%)
Klasa e performances se larjes:
A
Teknologjia e Motorrit:
Inverter
Menyra e kontrollit:
Elektro-Mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Sensor Peshe:
Po
Paralarje:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
16 programe
Program me Avull:
Po
Programe Speciale:
Program per Batanijet,Delikate,Antialergjik etj.
Material i kazanit:
Carboran
Niveli Zhurmës:
53 dB
Permasat:
85 x 60 x 64 cm
Garancia:
24 Muaj
  • Teknologjia e motorrit Inverter tek lavatriçet Panasonic garantojne rezultate te larta ne larje, janë më efiçente dhe më të qeta.
  • AUTO CARE: Paisja me ane te sensorit inteligjent ECONAVI pershtat programin më të mire për te arritur rezultat me te mire ne larje, konsum me të ulet energjie, konsum me te ulet uji, duke dedektuar llojin e materialit , nivelin e papastertise dhe llojin e detergjentit.
  • Me teknologjine 3D HydroActive cikli i larjes është më efiçent.
  • Programe me Steam per rifreskimin e rrobave si dhe eliminimin e alergeneve nga tekstilet tuaja.

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë