Lavatrice Panasonic NA-148XR1WGN

89.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavatrice Panasonic NA-148XR1WGN
Nuk ka Gjendje
Marka:
Panasonic
Modeli:
NA-148XR1WGN
Kapaciteti i larjes:
8 kg
Shpejtesia max. e centrifuges:
1400 rpm
Klasa Energjise:
A+++(-40%)
Klasa e performances se larjes:
A
Teknologjia e Motorrit:
Inverter
Menyra e kontrollit:
Elektro-Mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Sensor Peshe:
Po
Paralarje:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
16 programe
Program me Avull:
Jo
Programe Speciale:
Program per Batanijet,Delikate,Antialergjik etj.
Material i kazanit:
Carboran
Niveli Zhurmës:
53 dB
Permasat:
85 x 60 x 64 cm
Garancia:
24 Muaj
  • Teknologjia e motorrit Inverter tek lavatriçet Panasonic garantojne rezultate te larta ne larje, janë më efiçente dhe më të qeta.
  • AUTO CARE: Paisja me ane te sensorit inteligjent ECONAVI pershtat programin më të mire për te arritur rezultat me te mire ne larje, konsum me të ulet energjie, konsum me te ulet uji, duke dedektuar llojin e materialit , nivelin e papastertise dhe llojin e detergjentit.
  • Me teknologjine 3D HydroActive cikli i larjes është më efiçent.

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit