Lavatrice L8 FBC 69 SA

199.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavatrice L8 FBC 69 SA
Ne Stok
+
Marka:
Aeg
Modeli:
L 8FBC69SA
Kapaciteti i larjes:
9 kg
Shpejtesia max. e centrifuges:
1600 rpm
Klasa Energjise:
A+++(-50%)
Klasa e performances se larjes:
A
Teknologjia e Motorrit:
ÖkoInverter Permanent Magnet
Menyra e kontrollit:
Elektro-Mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Sensor Peshe:
Po
Paralarje:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
14 programe
Program me Avull:
Po
Programe Speciale:
Delikate, Rrobat me njolla, Sportive, Rrobat e leshta
Material i kazanit:
Carboran
Niveli Zhurmës:
47 dB
Permasat:
85x60x60( max 64 cm )
Garancia:
60 Muaj
  • Teknologjia ÖKOMix : Mikson ujin me detergjentin 6 min para se te te filloje procesi I larjes dhe e shperndan ate ne menyre te njetratshme ne te gjithe rrobat
  • AutoDose: Sensor automatik i detergjenitit dhe zbutesit I cili mat me saktesi sasine qe do I duhej ngarkeses se rrobave.
  • Pro Sense technology: Sistem inteligjent I cili optimizon kohen, konsumin e ujit dhe te energjise ne varesi te ngarkeses
  • Pro Steam: 30% me pak rrudha dhe rifreskim i shpejte
  • Sistem WiFi: Opsion i cili te lejon programimin ne distanece nepermjet shkarkimit te aplikacionit perkates dhe tek telefoni juaj SmartPhone

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit