-25%

Lavatrice L7 FBE 48 S

79.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 105.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavatrice L7 FBE 48 S
WFLAAL7FBE48S
Ne Stok
+
Marka:
AEG
Modeli:
L 7FBE48 S
Kapaciteti i larjes:
8 kg
Shpejtesia max. e centrifuges:
1400 rpm
Klasa Energjise:
A+++ (-30%)
Klasa e performances se larjes:
A
Teknologjia e Motorrit:
ÖkoInverter Permanent Magnet
Menyra e kontrollit:
Elektro-Mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Sensor Peshe:
Po
Paralarje:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
10 programe
Program me Avull:
Po
Programe Speciale:
Eliminim njollash,Rroba sportive, Delikate etj.
Material i kazanit:
Carboran
Niveli Zhurmës:
51 dB
Permasat:
85 x 60 x 50 (max 60) cm
Garancia:
60 Muaj
  • Modelet e lavatriçeve Aeg seria e 7 me teknologji motorrike Okoinverter Permanent Magnet ju ofron efiçencë më lartë të energjise, më pak zhurmë dhe performance afatgjate.
  • Pro Sense technology: Rregullim automatik i kohes, konsumit te ujit dhe energjise në varësi te ngarkesës
  • Nepermjet programit Pro Steam ju do te keni 30% me pak rrudha tek materialet tuaja si dhe rifreskim i shpejte.
  • Teknologjia Soft Plus do ju siguroje rregullim automatik të shpërndarjes së aromatizuesit, ruan fibrat dhe i bën rrobat tuaja më të buta

Produkte të Ngjashme