-35%

Lavastovilje Samsung DW 60M6040FW/EC

51.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 79.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavastovilje Samsung DW 60M6040FW/EC
WILSSADW60M6040FWEC
Ne Stok
+
Marka:
Samsung
Modeli:
DW 60M6040FW/EC
Kategoria:
Me qendrim te lire
Klasa e Energjisë:
A++
Performanca e Larjes:
A
Performanca e Tharrjes:
A
Kapaciteti:
13 Vendeshe
Paneli i kontrollit:
Elektronik me prekje
Ekran:
LED
Nr i programeve:
6
Nr i Temperaturave:
5
Vonim i nisjes:
Po
Sirtar i trete ekstra:
Jo
Konsumi i ujit:
10.5 L
Niveli i zhurmës:
44 dB
Permasat:
85 x 60 x 60 cm
Garancia:
2+3 Vite

Samsung ju jep 5 vjet garanci per kete pajisje!
E vlefshme nga 15/02/2020 deri 30/06/2020


  • Kurseni kohë me 60 minuta larje dhe tharje.
  • Aqua Stop është një funksion sigurie që parandalon rrjedhjet e rastësishme të ujit.
  • Programe : Automatic normal; Intense; Auto cleaning; Delicate; Eco; SpeedBooster
  • Tharja:kondesim/Natyrale
  • Tre nivele sprucimi
  • Flexible Rack:lejon mundesine e rregullimit te rafteve duke krijuar me shume hapesira.
  • Kontroll elektronik me prekje
  • Fikje automatike
  • Opsion 1/2

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë