Lavastovilje FFB 41600 ZW

77.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavastovilje FFB 41600 ZW
WFLSAFFB41600ZW
Ne Stok
+
Marka:
AEG
Modeli:
FFB 41600 ZW
Kategoria:
Me qendrim te lire
Klasa e Energjisë:
A+
Performanca e Larjes:
A
Kapaciteti:
13 Vendeshe
Performanca e Tharrjes:
A
Kapaciteti:
13 Vendeshe
Nr i programeve:
4
Nr i Temperaturave:
4
Menyra e Tharjes:
Kondesim / Natyrale
Comfortlift:
Jo
Projektim i kohes ne dysheme:
Jo
Opsion Multitab:
Jo
Sprucator Satelit:
Jo
Vonim i nisjes:
Po
Konsumi i ujit:
11 L
Niveli i zhurmës:
47 db
Permasat:
85 x 60 x 63 cm
Garancia:
24 Muaj

  • 4 programe/ 4 temperatura
    30 min 60 °, AutoSense 45  - 70 °, Eco, Intensive 70 °, Rinse and Hold
  • SensorControl: Dedekton nivelin e papastertise dhe mer automatikisht sasine e ujit
  • Extra Dry
  • Opsion i vonimit të nisjes -Sistem tharje natyrale: AirDry

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë