Lavastovilje ESF 5545 LOX

79.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavastovilje ESF 5545 LOX
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
Modeli:
ESF 5545 LOX
Kategoria:
Me qendrim te lire
Kompresor inverter:
Po
Klasa e Energjisë:
A+++
Performanca e Larjes:
A
Performanca e Tharrjes:
A
Kapaciteti:
13 Vendeshe
Paneli i kontrollit:
Elektronik me butona
Ekran:
LED
Nr i programeve:
6
Nr i Temperaturave:
4
Menyra e Tharjes:
Kondesim / Natyrale
Comfortlift:
Jo
Time Menager:
Po
Projektim i kohes ne dysheme:
Jo
Opsion Multitab:
Po
Sprucator Satelit:
Jo
Vonim i nisjes:
Po
Sirtar i trete ekstra:
Jo
Konsumi i ujit:
9.9l
Niveli i zhurmës:
44 dB
Permasat:
85 x 60 x 63 cm
Garancia:
24 muaj
  • AirDry Technology: Tharje natyrale per konsum me te ulet te energjise
  • Time Manager: Opsion I cili te krijon mundesine e reduktimit te kohes se larjes
  • AutoFlex: Program I cili dedekton nivelin e papastertise dhe mer automatikisht sasine e ujit, dhe percaktohen kohezgjatjen e ciklit te larjes
  • 6 programe/ 4 temperatura: AutoFlex 45 ° -70 °, Eco 50 °, GlassCare 45 °, Intense 70 °, QuickPlus 60 °, Rinse and Hold

Klientët gjithashtu blenë

Produktet e Fundit