Lavastovilje ESF 5206 LOX

63.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Lavastovilje ESF 5206 LOX
WFLSEESF5206LOX
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
Modeli:
ESF 5206 LOX
Kategoria:
Me qendrim te lire
Kompresor inverter:
Po
Klasa e Energjisë:
A+
Performanca e Larjes:
A
Performanca e Tharrjes:
A
Kapaciteti:
13 Vendeshe
Paneli i kontrollit:
Elektro-Mekanik
Nr i programeve:
5
Nr i Temperaturave:
4
Menyra e Tharjes:
Kondesim / Natyrale
Comfortlift:
Jo
Time Menager:
JO
Projektim i kohes ne dysheme:
Jo
Sprucator Satelit:
Jo
Vonim i nisjes:
Po
Sirtar i trete ekstra:
Jo
Konsumi i ujit:
11 L
Niveli i zhurmës:
49 dB
Permasat:
85 x 60 x 63 cm
Garancia:
24 muaj
  • SensorControl: Dedekton ngarkesen dhe mer automatikisht sasine e ujit dhe te energjise
  • Sistem tharje natyrale: AirDry
  • 5 programe/ 4 temperatura
  • Eco 50 , QuickPlus 60, Intensiv 70 ,Normal 65 , Rinse and Hol

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë