Larese-Tharese Whirlpool FWDD1071681WS EU

129.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Larese-Tharese Whirlpool FWDD1071681WS EU
WFLAWFWDD1071681WSEU
Ne Stok
+
Marka:
Whirlpool
Modeli:
FWDD1071681WS
Kapaciteti i Tharjes:
7 kg
Shpejtesia max. e centrifuges:
1600 rpm
Klasa Energjise:
A(-10%)
Klasa e performances se larjes:
A
Teknologjia e Motorrit:
SenseInverter
Menyra e kontrollit:
Elektronike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Paralarje:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
14 programe
Niveli Zhurmës:
53 dB
Permasat:
85x60x60 cm
Garancia:
60 Muaj

 • 14 programe larjeje
 •  Kontroll elektronik
 •  SenseInverter Motor
 •  6Th Sense Technology: Rregullim automatik i konsumit te energjise, kohes dhe ujit ne varesi te ngarkeses dhe llojit te materialit nepermjet 6 sensoreve
 •  Program larjeje 1kg 45 min
 •  Larje dhe tharje 45min
 •  Larje dhe tharje 90min
 • Vonim ne nisje
 •  Zgjedhje e shpejtesise rrotulluese/temperatures
 •  Niveli i zhurmes: 53 dB/ 59 dB
 •  Mbrojtje 100% nga ndryshkja

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit