Larese-tharese Samsung WD 90J6A10AW/LE

99.900 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Larese-tharese Samsung WD 90J6A10AW/LE
WFLASWD90J6A10AWLE
Ne Stok
+
Marka:
Samsung
Modeli:
WD 90J6A10AW/LE
Kapaciteti i larjes:
9 kg
Kapaciteti i Tharjes:
6 kg
Shpejtesia max. e centrifuges:
1400 rpm
Klasa Energjise:
A
Klasa e performances se larjes:
A
Teknologjia e Motorrit:
Inverter
Menyra e kontrollit:
Elektro-Mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Sensor Peshe:
Po
Paralarje:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
14 programe
Program me Avull:
Jo
Programe Speciale:
Delikate, Te Leshtat etj.
Material i kazanit:
I lëmuar (diamant)
Niveli Zhurmës:
54 dB
Permasat:
85x60x65 cm
Garancia:
24 Muaj
  • AirWash™:- Program sterilizimi dhe higjienizimi me ajer te ngrohte per eliminimin e baktereve dhe heqjen e aromave te pakendshme.
  • Bubble Soak:- program intesiv per eliminimin e njollave
  • Eco Drum Clean:- Program per pastrimin e mirefillte te kazanit.

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë