Larese-tharese L9WBC61B

170.000 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 199.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Larese-tharese L9WBC61B
Ne Stok
+
Marka:
Aeg
Modeli:
L9WBC61B
Kapaciteti i larjes:
10 kg
Kapaciteti i Tharjes:
6 kg
Shpejtesia max. e centrifuges:
1600 rpm
Klasa Energjise:
A (-40%)
Klasa e performances se larjes:
A
Teknologjia e Motorrit:
ÖkoInverter
Menyra e kontrollit:
Elektro-Mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Sensor Peshe:
Po
Paralarje:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
10 programe
Program me Avull:
Po
Programe Speciale:
Program per rrobat e leshta,Delikate, Program Outdoor (per xhupat) etj.
Material i kazanit:
Carboran
Niveli Zhurmës:
51 dB
Permasat:
88 x 60 x 63 cm
Garancia:
60 Muaj
  • Makina e pare larese OKOKOMBI me teknologjine Sensi Dry pershtat sistemin per pelhurat me delikate si te leshtat e te mendafshtat si tharje ne natyre.
  • ÖKOMix Technology realizon perzjerien e detergjentit dhe zbutesit me ujin para se te sprucoje ne material per performance me te larte ne larje dhe shplarje pasi agjenti hyn deri ne brendesi te fibrave te materialit.
  • Tharja me Pompe Nxehese kontrollon dhe rregullon automatikisht temperaturen dhe rrotullimin e kazanit per te realizuar performance te njejte ne te gjitha materialet.
  • OptiSense: Sistem inteligjent i cili optimizon kohen, konsumin e ujit dhe te energjise ne varesi te ngarkeses
  • Program Rifreskimi dhe reduktim rrudhash
  • Teknologjia e Motorrit OkoInverter Permanent Magnet ju siguron jetegjatesi te produktit si dhe krijon mundesine e nivelit me te ulet te zhurmes dhe konsumit te energjise

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit