Larese-tharese L 8WBC61 S

139.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Larese-tharese L 8WBC61 S
WFLAAL8WBC61S
Ne Stok
+
Marka:
AEG
Modeli:
L 8WBC61S
Kapaciteti i larjes:
10 kg
Kapaciteti i Tharjes:
6 kg
Shpejtesia max. e centrifuges:
1600 rpm
Klasa Energjise:
A
Klasa e performances se larjes:
A
Teknologjia e Motorrit:
ÖkoInverter
Menyra e kontrollit:
Elektro-Mekanike
Instalimi:
Me qendrim te lire
Display:
Po
Sensor Peshe:
Po
Paralarje:
Po
Nisje e vonuar:
Po
Bllokim Paneli:
Po
Programim i kohes:
Po
Hapja e deres:
Normale
Numri i programeve:
10 programe
Program me Avull:
Po
Programe Speciale:
Program per rrobat e leshta,Delikate, Program Outdoor (per xhupat) etj.
Material i kazanit:
Carboran
Niveli Zhurmës:
51 dB
Permasat:
85 x 60 x 61 cm
Garancia:
60 Muaj
  • Teknologjia e Motorrit OkoInverter Permanent Magnet ju siguron jetegjatesi te produktit si dhe krijon mundesine e nivelit me te ulet të zhurmes dhe konsumit te energjisë
  • ÖKOMix technology: Realizon përzjerien e detergjentit dhe zbutësit me ujin para se të sprucoje në fibrat e materialit, duke ruajtur keshtu performance me te mire ne larje dhe shplarje
  • ProSense: Sistem inteligjent i cili optimizon kohen, konsumin e ujit dhe te energjise ne varesi te ngarkeses
  • Programi i avullit rifreskon dhe redukton pjesën e rrudhave

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit