Kripe lavastovilje Electrolux E6DMU101

499 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Kripe lavastovilje Electrolux E6DMU101
WIKEE6DMU101
Nuk ka Gjendje
Marka:
Electrolux
Modeli:
E6DMU101
  • Kripa Electrolux është e përshtatshme për të dy paisjet lavastovilje dhe lavatrice, duke dhënë rezultate të shkëlqyera në secilën pajisje.