Sobe EKK 64982 OX

52.500 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 69.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Sobe EKK 64982 OX
Ne Stok
+
Marka:
Electrolux
Modeli:
EKK 64982 OX
Kategori:
Kombinuar (Elektrike+Gaz)
Paneli i kontrollit:
Me butona
Ekran LCD:
Po
Numri i programeve te gatimit:
9 programe
Kohemates:
Po
Numri i vatrave:
4 vatra gaz
Valvul Sigurie:
Po
Centil Ndezes:
Po
Materiali:
Inox
Nr. i xhamave:
2
Aksesorë:
1 tava + 1 skare
Shina Teleskopike:
Jo
Sirtar:
Po
Klasa e energjise:
A
Volumi i furres:
58 l
Permasa:
85x60x60 cm
Garancia::
24 Muaj
  • Sobe me kater vatra gazi, dhe me program Steam Plus per pjekje me te mire dhe me te bute.
  • Prezenca e valvules se sigurise dhe çentilit ndezes e ben me te lehte perdorimin e saj dhe krijon siguri me te larte ne gatim.
  • Timer Display ju ndihmon ne programim e kohes së gatimit edhe ne momentin që ju e harroni atë, fiket automatikisht.
  • Sistemi Hot Air shpëndan në mënyre uniforme nxehtesine në të gjithe pozicionimet e tavës."

Klientët gjithashtu blenë

Produktet e Fundit