Sobe CCB 6440 BBW

94.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Sobe CCB 6440 BBW
WFSACCB6440BBW
Ne Stok
+
Marka:
AEG
Modeli:
CCB 6440 BBW
Kategori:
Elektrike
Paneli i kontrollit:
Me butona te fshehur
Ekran LCD:
Po
Numri i programeve te gatimit:
7 programe
Kohemates:
Po
Numri i vatrave:
4 ( dyfishte + ovale )
Valvul Sigurie:
Jo
Centil Ndezes:
Jo
Materiali:
Inox
Nr. i xhamave:
3
Aksesorë:
2 tava + 1 skare
Shina Teleskopike:
Po
Sirtar:
Po
Klasa e energjise:
A
Konsumi i energjise:
0.95 kwh
Volumi i furres:
73 L
Permasa:
85x60x60 cm
Garancia::
60 Muaj
  • Soba multifunksionale e Aeg me kapacitet maksimal, permasa 60 cm gjerësi si dhe bazament qeramike të vatrave të gatimit na mundëson eficencë të lartë në gatim.
  • Sistemi Hot Air e lehtëson gatimin dhe pjekjen uniforme të saj, falë shpërndarjes së njëtrajshme të nxehtesise.
  • Veshja qeramike e brendshme eshte lehtesisht e pastrueshme
  • Timer Display ju ndihmon ne programim e kohes së gatimit edhe ne momentin që ju e harroni atë, fiket automatikisht.

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit