Sobe CCB 56400 BX

99.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Sobe CCB 56400 BX
Ne Stok
+
Marka:
Aeg
Modeli:
CCB 56400 BX
Kategori:
Elektrike
Paneli i kontrollit:
Me butona te fshehur
Ekran LCD:
Po
Numri i programeve te gatimit:
7 programe
Kohemates:
Po
Numri i vatrave:
4 vatra
Valvul Sigurie:
Jo
Centil Ndezes:
Jo
Materiali:
Inox / Xham i zi
Nr. i xhamave:
2
Aksesorë:
2 tava + 1 skare
Shina Teleskopike:
Po
Sirtar:
Po
Klasa e energjise:
A
Volumi i furres:
54 L
Permasa:
85x50x60 cm
Garancia::
60 Muaj
  • Soba multifunksionale AEG me kapacitet 58 litra
  • Veshja qeramike e brendshme eshte lehtesisht e pastrueshme
  • Përveç funksioneve standarde të furrës, funksioni SteamBake krijon avull në fillim të procesit të pjekjes dhe lagështire e cila ndihmon ne nje pjekje te njetrajteshme tek gatimet,vecanerisht ato me brume.
  • GATIM UNIFORM KUDO
  • Sistemi Hot Air siguron një qarkullim uniform të ajrit të nxehtë në te gjithe furrën.
  • Furra nxehet më shpejt dhe rezultatet e gatimit do te arrihen me shpejt
  • SHINA TELESKOPIKE
  • Shina teleskopike e kësaj sobe me qendrim te lire ju ofron akses optimal në çdo gjë që ju gatuani ose piqni.
  • Kjo ju lejon të kontrolloni dhe të lëvizni me saktësi cdo tave qe vendosni

Klientët gjithashtu blenë

Më të Shiturat

Produktet e Fundit