-22%

Mikrovale Samsung MG23F301TAS/OL

13.990 Lekë
Cmimi i Mëparshëm: 17.990 Lekë
Përshkrim i shkurtër:
Mikrovale Samsung MG23F301TAS/OL
WSMIKSAMMG23F301TASOL
Ne Stok
+
Marka:
Samsung
  • F300G përmban një pjesë të brendshme qeramike të lëmuar që është e lehtë për t'u pastruar dhe nuk gërvishtet apo nuk e humb ngjyrën me kalimin e kohës. Hapësira e brendshme anti-bakteriale dhe rezistuese ndaj gërvishtjeje është krijuar për të ofruar jetëgjatësi.
  • Regjimi ECO në mikrovalën e re Samsung F300G ofron konsumin më të ulët të energjisë në gjendje gatishmërie, duke reduktuar kështu në mënyrë të konsiderueshme përdorimin e energjisë për të kursyer në faturat e energjisë.
  • Realizoni gatime të përkryera çdo herë falë sistemit Triple Distribution - valët në mikrovalë dalin përmes tre pikave në brendësinë e mikrovalës për mbulim më të gjerë dhe për shpërndarje më të saktë të nxehtësisë.

Produkte të Ngjashme

Klientët gjithashtu blenë